Oud Drogenbos

Op vrijdagavond, als een eerbetoon aan het café Oud Drogenbos, waar ooit muziekgeschiedenis geschreven werd, alors on danse… DJ La Sirocco zet de avond in navigerend tussen afro, disco, hip-hop en bass. Critical Crash Party neemt over met funky zachte verkeerschaosErnesto Gonzalez, opkomende ster van de Belgische underground scene, brengt met Bear Bones, Lay Low bevreemdende exotische tunes en tropische psychedelia. Accou sluit af met een set hypnotische synth.

DJ La Sirocco - Ernesto Gonzalez - Accou

La Sirocco was jarenlang chroniqueuse en muziek-programmator bij Radio Grenouille, en is sinds een tiental jaar actief bij Radio Panik. Haar muziekstijl navigeert tussen afro, disco, hip-hop en bass.

Ernesto Gonzalez, Venezuelaans muzikant gevestigd in Belgie sinds 2003, exploreert met Bear Bones, Lay Low de veranderlijke psychedelische gemoedstoestanden van de elektronische muziek.  Bekend van verschillende muzikale formats en labels zoals Sloow Tapes, Troglosound, Full Of Nothing en KRAAK, neemt Gonzales u met Bear Bones, Lay Low mee op een energetische reis doorheen verwrongen cartoonwerelden die verborgen zitten in de geest van hun uitvoerder.

De performances van Accou zijn als reizen door collages van geluidsopnamen gemengd met een licht dreigende incoherente juxtapositie van synthesizers. Accou begeeft zich op een flamboyante maar ook waanzinnige pelgrimstocht tot aan de grenzen van de nakende verlichting.


Related Activities: