Brussels Goes Olympic 2058 / Perilympics


Ondanks het debacle van de bouw van een nieuw nationaal voetbalstadion op parking C aan de Heizel weigert Collective “?” de handdoek te werpen en lanceert het met Brussels Goes Olympic 2058 een oproep om de Olympische Spelen naar Brussel te halen.

PeriFeria schaart zich achter het voorstel en draagt de derde editie van de PeriLympische Spelen op aan het initiatief! Op zaterdag 30 september ensceneren we in Neerpede, in de omgeving van de Olympische Dreef, het Olympisch Park van de toekomst.

Samen met Oiseaux Sans Tête, ZinderlingProductions en zonen en Professeure Posterieur ontvangt PeriFeria u er voor een alweer spannende editie van de wereldvermaarde maar slechts door enkelen gekende PeriLympische Spelen. POOL IS COOL, de Brusselse suffragettes van het openluchtzwemmen, zorgen voor een olympisch droog zwembad. Terwijl constructLab u ontvangt in het dopinglab van de toekomst.

Om 14 uur gaan we van start met een micro-marathon, om vanaf 15 uur verder te gaan met perilympisch zwemmen, touwtrekken, olympisch poseren, doping uitproberen en groepsmasseren.

Samen, Brussels Goes Olympic in 2058 !

www.brusselsgoesolympic2058.be

PeriLympische Spelen
> van 14:00 tot 22:00
> in Neerpede onder de verkeerswisselaar
> op wandelafstand van eindhalte Marius Renard Tram 81
> de activiteiten zijn gratis, de doping niet

Waar en hoe er te geraken?